Gåvor och månadsgivare


Ekonomiska gåvor till Hamregården

Vi staplar ved. Det är billigare att elda med ved än med olja.

Vi staplar ved. Det är billigare att elda med ved än med olja.

Hamregården är en icke vinstdrivande stiftelse med parollen att ”ingen ska behöva stanna hemma för pengarnas skull”. Som en följd av detta behöver Hamregården bidrag, vilket vi får från andra stiftelser och enskilda givare. Det är vi mycket tacksamma för.

Men även Du kan hjälpa till, detta genom att bli månadsgivare.  Alla bidrag, små som stora, tas emot med stor tacksamhet!!

Hur bli jag månadsgivare?
Du kan skapa en stående överföring hos din bank. Även en gåva på 20 kr/månad hjälper gården att leva vidare och fler ungdomar får chansen att åka på läger på Hamregården. Om 100 personer ger 20 kr/månad blir det 24000 kr per år.

Vill du ge en gåva? Hamregårdens bankgiro är 461-3154 eller plusgiro 64 74 22-5. Vi är tacksamma för alla bidrag, såväl små och stora.

Samtidigt vill vi passa på att rikta ett stort och varmt TACK till alla givare och för de gåvor vi fått. Utan er skulle Hamregården inte fungera, utan skulle någon kunna åka på läger på Hamregården.

 

Presenttips – Boken Mitt liv med Hamregården

Hamregårdens grundare, Olof ”Hampan” Hambraeus, har skrivit en bok som heter ”Mitt liv med Hamregården”. För att köpa boken, skicka ett epost till info@hamregarden.se och ange det antal exemplar du vill köpa, ditt namn och din adress samt sätt in 150:- kr per bok på pg 647422-5 (Hamregården). Vi skickar sedan boken per post hem till dig.

Genom att köpa boken för att läsa den själv eller ge bort den som gåva stödjer du Hamregården och dess verksamhet.

 Presenttips – Pengagåva i någons namn.

Vill du ge en pengagåva till Hamregården i någons namn vid exempelvis en högtidsdag? Vi skickar ett kort med personens namn fint skrivet till dig. Så här gör du: sätt in valfritt belopp på Hamregårdens bankgiro 461-3154 eller plusgiro 64 74 22-5. Hör av dig i sådana fall via epost till info@hamregarden.se.

Ett bra tillfälle att ge en gåva i ditt eget eller annans persons eller företags namn är vid till exempel jämna födelsedagar, årsdagar, till minne av någon, dop etc.