Vägbeskrivning


Kör mot Orsa på E45.

Precis innan Orsa, på väg E45, finns en rondell. Håll vänster i rondellen och följ skylten Grönklitt 16 km och Våmhus 11 km. Du är nu på Moravägen.

Precis innan du kommer till nästa rondell, när du passerar järnvägen, finns nästa skylt och där följer du också riktningen mot Grönklitt och Våmhus. Nu är du framme vid kyrkan. Sväng vänster enligt skylten mot Grönklitt och Våmhus. Nu är du på Parkgatan.

Efter kyrkan har du ett stort rött tegelhus på vänster sida, det är kommunhuset. Strax efter det är det dags för nästa sväng, till höger, och skylten visar Hansjö 3 km. Nu är det Hansjö som gäller!

Efter någon km kommer en ny skylt som visar mot Sveg och den följer du till höger. Direkt efter Hansjö mejeri följer du skylten som säger Hornberga 6 km, det är en vänstersväng. När du efter 6 km kommer till en skylt som säger Hornberga tar du höger och strax därefter, efter 1 km, kommer du fram till Hamregården!

Du vet att du hittat rätt när du ser en stor samling hus på båda sidor vägen. På den vänstra sidan ser du först en fotbollsplan och precis efter den en stor röd byggnad.

Välkommen!

Hamre flickbygg 2008 (104)