AVSLUTNINGSLÄGER


Välkommen på avslutningsläger på Hamregården!

Under helgerna 26-28/10 och 2-4/11 kommer vi ordna en chans för alla Hamrevänner att en sista gång få uppleva Hamreliv. Kom upp, träffa gamla vänner och minns några lyckliga stunder och ta med dig nya, fina minnen hem.

Helgen kommer att ge dig en fantastisk möjlighet att än en gång få vandra runt bland stugorna, uppleva hur det är att vara i ett köksgäng, få läsa de välbekanta texterna på ett completorium och mycket annat. Vi kommer skicka en hälsning till framtiden och du får ett minne med dig hem.

Lägret för tjejer är den 26-28 oktober och för killar är det den 2-4 november. 

Anmälan sker i formuläret längre ner på sidan. Vi har cirka 80 sängplatser så det är först till kvarn som gäller. Sista dag för anmälan är en vecka innan lägret (19 oktober för tjejer, 26 oktober för killar). Du är anmäld när du fått en bekräftelse från Ulla, Anna eller Tobias via epost. 

Lägret kostar 800:- exkl resa och betalas till PG 647422-5 alt BG 461-3154 senast en vecka innan lägrets början. Skriv namn i meddelanderaden.

Resan ordnas själv så samåk gärna! Kommer du med tåg kan vi hämta i Mora men försök samordna så ni kommer med samma tåg.

Behöver du nedsättning så hör av dig till t.f. direktor Ulla Stenfelt Rosenson på 070—291 0933.  Ingen ska behöva stanna hemma för pengarnas skull!

Välkomna önskar vi på Hamregården

 

Ditt namn

Din e-post

Ditt telefonnummer

Välj läger
 Tjej (26-28/10) Kill (2-4/11)

Behov av sängplats
 Ja Nej

Allergier

Något övrigt du vill tillägga